in

Още един обичан учител си отиде заради COVID-19

Снимка: Pixabay

57-годишната преподавателка по изобразително изкуство в ОУ „Йордан Йовков“ в Каварна Нели Димитрова загуби битката с COVID-19

Учителката е починала на 7 декември, предаде pronewsdobrich.bg.

„Напусна ни един прекрасен човек, колега и приятел …… Почивай в мир, Нели !Искрени съболезнования на близките!“, написаха колегите й от учебното заведение.

Любим преподавател на каварненските ученици, харесвана и уважавана от съгражданите си, талантлив художник и организатор на изложби в учебното заведение, Нели Димитрова е била „Учител на годината“ за 2018 г. в ОУ „Йордан Йовков“. Във фоайето на училището е обособен съболезнователен кът в нейна памет.

Нели Димитрова е вторият действащ учител в област Добрич, който си отиде от този свят заради коварната зараза през последните седмици. В края на ноември почина Виолета Терзиева – дългогодишен учител в ДГ “Първи юни” N17 в Добрич.

Екипът на „Нова Варна“ изказва своите съболезнования към семейството и близките на починалата!

 

По публикацията работи: Моника Цанкова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/