in

Maxi Pet и клиентите им дариха 1 тон храна за бездомни кучета и котки

Maxi Pet организира благотворителна кампания за бездомните животни във Варна

В навечерието на коледните празници клиентите на зоомагазин Maxi Pet дариха близо 500 кг храна за бездомните животни, за които Animal Hope Varna се грижат. Maxi Pet удвои даренията и крайният резултат е 1 тон хранителни продукти. В допълнение към храната за животни, гражданите дариха и други продукти от първа необходимост. Това надмина очакванията на всички и за пореден път доказа колко грижовни и всеотдайни хора има в гр. Варна. 

“Възхищаваме се на усилията, които Animal Hope Varna полагат безвъзмездно за благото на стотици бездомни котки и кучета. Щастливи сме, че ги подкрепихме и че участвахме в тази невероятна благотворителна кампания. Благодарим и на всички наши клиенти и жители на гр. Варна, които се включиха активно с дарения. Партньорството ни с Animal Hope Varna ще продължи и в бъдеще, защото за нас грижите за животните са основна мисия.”, каза Радослава Недкова, Оперативен мениджър на Maxi Pet. 

Животните, за които Animal Hope Varna се грижат, вече се радват на 1 тон храна

“Прекрасно е, че в тези особени времена, жителите на морската ни столица, успяха за пореден път да отворят сърцата си за бездомните котки и кучета. Благодарение на всички тях и Maxi Pet, четириногите ни приятели ще могат да посрещнат по-щастливо празниците. Призоваваме всички, които обмислят покупката на животно, вместо това да осиновят и да дарят любов на нуждаещо се същество”, сподели Светла Димитрова – управител на Animal Hope Varna. 

Maxi Pet подкрепят активно и осиновяването на животни от приюти. Всеки човек, който осинови животно от Animal Hope Varna, ще получи безплатен стартов пакет с продукти за новия си любимец. Компанията планира и кампании за кастрация на животни. Това са само част от активностите на Maxi Pet за по-малко животни без дом. Осиновявайки домашен любимец, вие помагате за решаване на проблема с бездомните животни и същевременно се сдобивате с верен приятел.

Междувременно продължава продажбата на благотворителни календари на Animal Hope Varna в магазина на Maxi Pet. Всеки посетител на магазина може да избере измежду четири различни дизайна. Всички средства от закупуването на календарите ще бъдат дарени на благотворителната организация. Всеки, желаещ да закупи такъв календар, може да посети магазина на Maxi Pet на адрес: Варна Ритейл Парк, бул.Вл. Варненчик 268

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/