in

Какво е състоянието на простреляната на новогодишно хоро жена? (ВИДЕО)

Кадър: vbox7

42-годишната жена беше простреляна по време на новогодишно хоро в Ловеч

Състоянието на жената, която беше простреляна, докато играе хоро навръх Нова година в Ловеч, е добро. Няма опасност за живота й. Това съобщи в ефира на „Здравей, България” съпругът й Мирослав Тодоров.

„Днес лекарите трябва да започнат  раздвижвания на левия крак. Казаха ни, че ще е в болницата поне още 4-5 дни”, каза още мъжът на пострадалата.

Той разказа и какво точно се е случило в новогодишната нощ.

„Бях в гаража, когато чух изстрела. Извикаха ме, защото  жена ми е паднала. Линейката дойде след около 10 минути. Видях, че има кръв и разбрах, че не става въпрос за прилошаване. Жена ми каза, че не си чувства краката, има засегнат нерв. Всъщност куршумът още не е изваден, защото е опасно”, поясни Мирослав. Според него става въпрос за случаен изстрел и е можело друг човек да бъде на нейното място.

„На хорото имаше ловджии, които казаха, че този шум може да е само от оръжие. Бях на метър от жената и снимах видео. Инстинктивно спрях клипа, за да окажем помощ”, разказа свидетелят Стефан Стефанов.

Засега няма данни за умишлено престъпление. Според информация на полицията става дума за рикошет.

По публикацията работи Снежина Раева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/