in

Заради усложнената обстановка в страната: Автобус се обърна на пътя Русе-Бяла (ВИДЕО)

кадър: NOVA

Автобус се обърна на пътя Русе – Бяла рано тази сутрин. Шофьорът е загубил контрол над управлението и машината е паднала в крайпътната канавка.

Автобусът е пътувал от Турция за Румъния. Очаква се той да бъде изтеглен, за да не пречи на движението. Причините за инцидента ще се изясняват. Няма пострадали пътници, предаде NOVA.

Според шофьора рейсът се е подхлъзнал на заледен участък. От Областното пътно управление обаче са категорични, че тази нощ пътят е бил почистен, а настилката – опесъчена.

Обилни снеговалежи затрудниха движението на много места в страната.

Проходът „Шипка“ беше затворен за движение на всички автомобили заради обилен снеговалеж. Временно е ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Ябланица – Плевен в посока София заради почистване.

А от 3.00 ч. тази сутрин е ограничено движението по магистрала „Хемус“ на територията на София-област за камиони над 12 тона. Шофьорите изчакват на място.

Движението на тирове през Прохода на Републиката вече е освободено, но задължително само с вериги.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/