in

Прекратиха сватбено тържество със стотици гости

Снимка: Pixabay

На сватбата са присъствали над 300 души

Френската полиция прекрати вчера сватба със стотици поканени, организирана близо до Париж в нарушение на ограниченията, въведени заради коронавируса, предаде Франс прес.

На сватбата присъствали между 300 и 400 представители на т.нар. общност на пътуващите хора, събрали се в частен имот, за да отбележат празничното събитие, пише БТА. Двама души, организаторът на тържеството и собственикът на имота, са били доведени в местното поделение на жандармерията.

Ситуацията с КОВИД-19 във Франция остава нестабилна, но не е необходимо да се стига до нова национална карантина, заяви днес Габриел Атал, говорител на френското правителство.

Във Франция, която е на седмо място по смъртни случаи от Covid-19 в света, продължава да действа полицейски час от 18:00 ч. до 06:00 ч. и не е въведена цялостна карантина, както във Великобритания и Германия, отбелязва Ройтерс. Общият брой на заразените с коронавирус във Франция е над 3,2 милиона души, а смъртните случаи са над 77 хиляди.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/