in

„Hippo Taxi“ ни изненадва с иновативна услуга за своите клиенти и бизнес партньори

Снимка: Hippo Club

„Hippo Taxi“ е иновативно мислеща компания, която предлага на вниманието на своите клиенти начин да се справят с последиците от COVID-кризата със задружни усилия.

Ако търсите интересни предложения на достъпни цени, новата услуга „Hippo Club“ Ви предоставя точно това – разнообразни оферти за всеки тип клиент. Изборът е голям, а предложенията варират от оформяне на прическа до смяна на акумулатор.

Това е първото подобно предложение в страната, от което можете да се възползвате и да останете доволни.

  • Какво представлява „Hippo Club“ за крайния клиент?

Това e платформа, където всички настоящи клиенти на „Hippo Taxi“ могат да открият разнообразие от специални предложения, атрактивни отстъпки и ексклузивни цени, предназначени изцяло за потребителите на таксиметрови услуги на „Hippo Тaxi“.

След кратка регистрация в платформата, всеки клиент започва да натрупва по 5 Hippo Club точки за всяка своя поръчка на такси, а допълнителни 5 точки получaва при плащане с карта чрез ПОС терминал. Събраните точки могат да бъдат разменяни за ваучери за различни оферти на преференциални цени.

  • Как ще изглеждат офертите?

Можете да видите как изглеждат вече публикувани оферти тук – https://hippotaxi.bg/club/

Ако планирате пътуване с такси и същевременно искате парите Ви да се възвръщат, ползвайте услугите на „Hippo Taxi“ и в замяна ще получите чудесни предложения.

Плащате за едно, а получавате две предимства – бърз превоз и ваучер, с който да поглезите себе си или Ваш любим човек.

  • Стани партньор в „Hippo Club“

Рекламирай бизнеса си при нас, чрез новата ни иновативна платформа за споделяне на клиенти.

„Hippo Club“ e иновативна онлайн платформа за споделяне на клиентопоток без реална инвестиция!

Чрез „Hippo Club“ Ви предоставяме възможност да рекламирате Вашият бизнес като предоставите на нашите крайни клиенти възможността да се възползват от Вашите оферти с ексклузивната отстъпка, като по този начин да представите себе си пред нови клиенти.

Ексклузивната отстъпка, която предлагате чрез „Hippo Club“, е инвестиция в нови клиенти, използвана като инструмент за промотиране на Вашия бизнес, тя Ви гарантира реални потребители, които ще опитат услугите Ви. И разбира се, ако бъдат удовлетворени, част от тях се превръщат в постоянни клиенти.

Вие имате възможността и свободата сами да определяте ексклузивната отстъпка, количеството на предоставените ваучери, както и условията за ползване на Вашите оферти.

Вие разполагате със собствен партньорски панел, чрез който виждате всички издадени ваучери на крайни клиенти, както и функционалност да отбелязвате вече използваните ваучери.

  • Какво печелите?

Печелите нови клиенти и възможности да рекламирате вашия бизнес.

Потребителите, закупили промоционалната Ви оферта, при посещението си в обекта обикновено закупуват допълнителни продукти и по този начин правят допълнителна консумация – на регулярни цени.

Подобряване на ефективността при запълване на свободен капацитет и по-слаби дни.

Публикуването на оферти в „Hippo Club“ е подходящо, както за всички сфери на масовите потребителски услуги, така и при продажба на стока.

Как се извършват плащанията по офертите?

Крайният клиент заявил оферта, чрез „Hippo Club“ заплаща нейната стойност директно на Вас, чрез начините на плащане, които предоставяте на своите клиенти.

  • Какво ще Ви струва да се включите с оферта в „Hippo Club“?

Публикуването на оферти в платформата за Вас като наши иновативни бизнес партньори е напълно безплатно. Ексклузивната отстъпка, която предлагате чрез „Hippo Club“, е единствената инвестиция от Ваша страна.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/