Категории: Любопитно

Кои талисмани могат да Ви донесат нещастие?

Реклама

Не всички талисмани и сувенири излъчват положителна енергия. Има и такива категории талисмани, които могат да причинят нещастия, болести и лошо настроение. Ето какви талисмани не бива да се държат в дома:

Първата категория талисмани са ръчно изработени. Купувайки висулки и бижута, предназначени да привлекат късмет, човек може, напротив, да си навлече куп неприятности.

Всички ръчно изработени талисмани съдържат частица от душата и енергията на този, който ги е направил и енергията може да бъде както положителна, така и отрицателна. Не си струва риска.

Препоръчва се да си правите талисмани сами. Само тогава те наистина ще донесат желаното, защото такива талисмани ще бъдат заредени само с енергията на автора си.

Втората категория талисмани са вещи и сувенири, донесени от чужбина. Талисманите, закупени от чуждестранни търговци, могат значително да развалят аурата в дома. Сувенири и талисмани с неразбираеми надписи не трябва да се държат у дома. Опасно е да се пазят неща от друга култура, без да се знае прякото им предназначение.

Към всички езотерични неща трябва да се отнасяме изключително внимателно. Тези, които обичат магията и езотериката, трябва да бъдат много внимателни, когато общуват с чужденци, които искат да дарят нещо на непознат.

Хората често носят неща от чужбина, които са закупени от много съмнителни места. Тези талисмани могат да бъдат прокълнати. Човек може да даде или продаде предмет с отрицателна енергия, като по този начин отклонява нещастията от семейството си.

Третата категория талисмани са намерените в земята ценности. Хората, участващи в разкопки, често намират антики, амулети и фигурки. Да се ​​запази у дома това, което е намерено в земята е много опасно. Намерените в земята неща могат да бъдат предмети, които са били поставени в ковчега на мъртвец. Сами можете да отгатнете какъв вид енергия те носят в себе си.

Енергията на смъртта в антики, намерени в земята, може да има отрицателно въздействие не само върху един човек, но и върху цялото му семейство. Ако такъв талисман се съхранява у дома, след известно време в семейството ще започнат да се случват странни събития. Болести, злополуки, нещастия, депресия, развод и дори смърт – това е, което съхранението в къщи на подобни талисмани може да върне.

Източник: Actualno.com

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Кои са екологичните предизвикателства във Варна? Разговор с инж. Людмил Икономов (ВИДЕО)

Днес в предаването "Активни варненци" Николай Танчев ни среща с инженер Людмил Икономов. Той е…

преди 4 часа

Варна се включва в Нощ на музеите и галериите

На 18 май 2024 г. в цяла Европа отново ще се проведе Нощ на музеите.…

преди 6 часа

Скръбна вест: Почина първата българка с медал от световно първенство по художествена гимнастика

Стана ясно, че на 88-годишна възраст е починала Юлия Трашлиева. Тя е първата българка с…

преди 7 часа

Аварира магистрален водопровод във Варна: Спират водата на централни райони

От ВиК-Варна информират, че е възникнала авария на магистрален водопровод, поради което без вода остават:…

преди 7 часа

Борисов: Отново сме на избори и виновни за това сме най-малко ГЕРБ

Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в своя Фейсбук публикация. Той обвини ПП-ДБ за…

преди 7 часа

Революционна терапия промени живота на глухо по рождение момиченце: Вече може да чува (ВИДЕО)

Момиченце, което е родено напълно глухо, вече може да чува и това се случва благодарение…

преди 7 часа