in

Най-тясната къща в Лондон се продава за над 1 милион евро (СНИМКИ)

снимка: Twitter

Най-тясната къща в Лондон, „сгушена“ между фризьорски салон и лекарски кабинет, се продава за над 1 милион евро (950 хил. лири), предава Франс Прес.

Необичайният 5-етажен имот в квартал Шепърдс Буш първоначално е бил викториански магазин за шапки, със склад за стоката и жилищни помещения на горните етажи. Като спомен от миналото къщата е запазила малък прозорец, украсен с лампа във формата на бомбе.

За Дейвид Майърс, мениджър продажби в агенцията, в която предлага имота за продан, цената му се обяснява с факта, че къщата, построена в края на 19-и или началото на 20-и век, представлява „уникална част от историята и магията на Лондон“, предаде БТА.

Ако кухнята, разположена на мецанина, е най-тясното място, то тя се отваря към трапезария, която е почти двойно по-голяма. Зад френските прозорци се открива градина с широчина 2,5 метра.

Според Дейвид Майърс къщата е предназначена за „млада двойка или сам човек“, които ще оценят красотата ѝ такава, каквато е. Според мениджъра продажби имотът ще допадне на „арт“ купувачи или „бохеми“.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/