in

Бащата на починалото от токов удар момче: Версията с мокрите обувки е абсурдна (ВИДЕО)

кадър: NOVA

След като в неделя 16-годишно момче загина от токов удар, пресичайки на пешеходна пътека в столицата, бащата на младежа коментира нелепия инцидент. 

„Случаят е ясен на всички. Минахме по пешеходната пътека. Стъпихме на шахтата, а тя беше покрита със сняг. Това не е нормално. Видях много заглавия, че обувките му били мокри. Какви трябва да са те в това време? Това е абсурдна версия”, попита бащата на детето, предава NOVA.

Той добавя, че има ясна следа къде е минало момчето.

„Мен също ме хвана ток. Имам свидетели за това. Нещата не могат да останат така, трябва да се намери виновен. Днес е синът ми, а утре може да е някой друг. Не пожелавам тази болка на никой”, каза още бащата.

„Три дни шахтите са били отворени. Ще си търся правата по закон и ред. Много хора ще ме подкрепят. Никой не се е свързал с мен”, казва още Снежан.

Бабата на детето обмисля да направи протест на мястото на инцидента. Сестрата на детето смята, че обясненията за мокрите обувки, които циркулират в интернет са абсурдни.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/