in ,

Варненка оплита мъже чрез сайтове за запознанства и точи портфейлите им

Снимка: Pixabay

Жена от Варна се запознава с мъже чрез сайтове за запознанства, след което ги моли за пари

За това сигнализира читател на „Нова Варна“ и потърпевш. Според неговия разказ, двамата се запознават в сайт за запознанства, малко след което си разменят телефонните номера. Няколко дни по-късно, въпросната жена му се обажда, плачейки по телефона.

„Детето ми е с висока температура, а нямам пари, безработна съм. Ако може да ми пратите пари за лекарства“, разказва потърпевшият.

Жената изпратила данните си – банкова сметка и имена, чрез съобщение на телефона, а мъжът превел парите. Няколко дни след това историята се повтаря – недостигнали пари за сироп. Следва нов превод от страна на потърпевшият.

„Каза ми, че детето е на 6 години и половина. Щяхме да се срещаме, но тя спря да си вдига телефона и аз разбрах, че има нещо гнило“, разказва още мъжът.

Екипът на „Нова Варна“ се опита да се свърже жената. След няколко неуспешни опита, успяхме да стигнем до разговор с въпросното лице. Той обаче се оказа прекалено кратък. Веднага след като се представихме, жената ни затвори телефона.

Името, с което тя се представя, е Краси К. След публикуването на материала множество граждани потвърдиха в коментари нейните измами.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/