in

Джон Пейн от Asia и двама членове на Rainbow на турнето на Intelligent Music Project през май

Снимка: Intelligent Music Project

Българската супергрупа Intelligent Music Project за поредна година ще зарадва феновете на рок музиката с атрактивно турне през месец май в най-големите родни градове – София, Пловдив, Варна и Бургас. 

Снимка: Intelligent Music Project

Голямата новина този път е, че заедно с едни от най-добрите български музиканти, на сцената ще се качат двама членове на легендарните Rainbow – Рони Ромеро, който е и настоящият вокалист на групата на Ричи Блекмор, както и Боби Рондинели – барбанистът, участвал в едни от най-емблематичните албуми на Rainbow и Black Sabbath.

Снимка: Intelligent Music Project

„Бил съм в България няколко пъти, обичам тази страна и нямам търпение скоро да се видя отново с всички фенове на рока там!“, коментира Рондинели по повод предстоящото турне.

„Вече много пъти съм излизал пред българската публика и много добре знам на какво е способна тя! Също така знам, че всички в момента са жадни за изкуство, за концерти, за музика на живо, така че с всички забележителни музиканти на сцената нямаме търпение да подарим на феновете едно незабравимо шоу!“, допълни основният вокалист на Intelligent Music Project Рони Ромеро.

Снимка: Intelligent Music Project

Другият специален гост на турнето на Intelligent Music Project ще бъде дългогодишният вокалист на световноизвестната група Asia Джон Пейн. Въпреки че участва в последните четири албума на супергрупата на д-р Милен Врабевски, Пейн за пръв път ще се качи на една сцена с българските музиканти:

„Бил съм в България само един път – през септември 2014-та, когато дойдох да запиша партиите си за първия албум на Intelligent Music Project, в който участвах. Прекарах повечето време в студиото, но успях да посетя и прекрасни ресторанти, в които опитах уникално българско вино! В България също така разбрах, че имам любима салата – шопската!

Концертната обиколка „The Creation Tour 2021“ ще бъде в подкрепа на новия албум на Intelligent Music Project “The Creation”. Създателят, продуцент, както и автор на музиката и текстовете на българската супергрупа д-р Милен Врабевски разказа повече за идеята, която стои зад турнето:

„Наясно сме, че обстановката в момента е особена и че може да се стори странно на хората, че планираме такъв мащабен проект по време на пандемия. Нашата задача, обаче, не е да следваме установени модели, а да ги създаваме. След толкова дълга изолация всички са зажаднели за хубава музика на живо. Точно затова, независимо какъв капацитет на залите ще имаме позволение от властите да запълним в края на май, турне ще има! Разбира се, при спазване на абсолютно всички мерки за безопасност!“

Снимка: Intelligent Music Project

Заедно със световните звезди на сцената ще се качат Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Снимка: Intelligent Music Project

Станете свидетели на незабравимото шоу на Intelligent Music Project, Рони Ромеро, Боби Рондинели и Джон Пейн на:

25 май 2021 – Пловдив – Зала „С.И.Л.А“

27 май 2021 – Варна – Летен театър

28 май 2021 – Бургас – Летен театър

30 май 2021 – София – Зала „Универсиада“

Билети може да закупите в мрежата на Eventim: https://bit.ly/2OEHqjX 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/