in

Нелепа смърт: Шуменец блъсна пешеходка и издъхна докато я преглеждаха

Снимка: МВР

Днес около 9:20 часа сутринта на кръстовище в Шумен, образувано от ул. „Панайот Волов“ и бул. „Симеон Велики“ водач на л.а. „Рено“ Канго с варненска регистрация не пропуснал пресичаща на пешеходна пътека 74-годишна жена и я ударил.

На място пристигнал екип на спешна помощ, жената била откарана за преглед в МБАЛ- Шумен, а водачът отказал да бъде прегледан. Правоспособен е, тестван бил за алкохол. Пробата му е отрицателна, съобщават от полицията.

74-годишната шуменка била прегледана и освободена за домашно лечение с охлузни рани. Докато изчакват състоянието на жената, полицейските служители забелязали, че водачът в автомобила започнал да диша тежко. Полицаите извикали веднага екип на спешна помощ.

На място медиците установили смъртта на 64-годишния шуменец. Ще бъде направена аутопсия със съдебна медицина. Образувано е досъдебно производство.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/