Категории: Спонсорирани

Как да избираме спирала

Реклама

Спиралата прави миглите по-дълги, по-плътни, оптически уголемява очите и има отличен разкрасяващ ефект.

Тя е тайното ни оръжие, прави ни очарователни и изкусителни. С нея миглите изглеждат по-дълги, по обемни и по-извити, придава на погледа изразителност и дълбочина.

Продукт, който може да влезе в контакт с очите, трябва да е максимално безопасен и здравословен. Дори да попадне в тях мъничка капка туш, очите не трябва да се възпалят или наранят, затова момичетата, които не искат да рискуват залагат на модели от известни и признати качествени брандове. Въпреки, че основният цвят спирала е черният – като миглите на повечето жени – от години производителите създават цветни спирали, за по-ярка визия и по-добро съчетание с цвета на сенките върху клепачите. Ако спиралата ви е изсъхнала или е с изтекъл срок на годност, погрижете се да я замените с нова, каквато очите ви със сигурност заслужават. Тук можете да разгледате различни видове спирали и да си поръчате тази, която най-добре отговаря на вашите критерии за функционалност: https://makeup.bg/categorys/23466/.

Повечето спирали са течни. Лесно се нанасят и се плъзгат по миглите сякаш ги разресват. Някои удължаващи спирали съдържат малки влакънца и съставки, които, при гримиране се залепват за краищата на миглите и ги удължават. В обичайния случай връхчетата на миглите са по-тънки, но този вид удължаваща спирала ще ги уплътни и ще ги покаже в най-добрия им вид. Спиралата за обем натрупва съдържание, за да направи косъмчетата по-плътни и забележими. Тук не е изключено наличието на восък, който обгръща всяка отделна мигла и създава плътен слой около нея. Прозрачната (безцветна) спирала е продукт, който кара миглите да изглеждат естествени. Тя ги отделя една по една, извива ги нагоре, не трупа тъмен туш, създава ефекта “Без грим”. Често тези спирали са подхранващи, защото съдържат натурални масла, витамини и растителни екстракти.

Водоустойчивата спирала е подходяща за носене в дъждовни дни или за ежедневна употреба на места, където въздухът е прекалено влажен. Тя издържа цяла вечер на много танци и динамика. В басейна, фитнеса  или на плажа – това е спиралата, която няма да ни подведе и ще запази състоянието на миглите безупречно и непокътнато. Изтриването на водоустойчивата спирала с мицеларната вода я премахва бързо, без разтягане и травмиране.

Хипоалергенната спирала е за дами с много чувствителни очи и тези, които носят контактни лещи. Нейната роля е да сведе до минимум възможността за проява на алергична реакция. Няма аромат и не дразни очите.

Срещат се продукти, които съчетават множество ефекти наведнъж. Те са малко по-скъпи, но пък комплиментите и възхитените погледи на другите ще оправдаят инвестицията.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Какво ще бъде времето днес по Черноморието

Днес в източната половина от страната все още ще има валежи от дъжд, но до…

преди един час

Лесна рецепта за вкусен ябълкoв щpудeл през есента

Щруделът е много вкусен и сезонен десерт. Предлагаме ви лесна и вкусна рецепта. Пълнeжът ce…

преди 15 часа

Зеленски: Тръмп ще е на наша страна

Украинският президент Володимир Зеленски заяви в излъчено интервю за телевизия „Фокс нюз“ (Fox News), че…

преди 15 часа

Сезонът на камбите започва: Как да си ги приготвим за зимата

Камбите са едни от най-често срещаните зеленчуци по пазарите в България през есента. Те са…

преди 15 часа

Морето е пълно с чернокоп. Каква е цената на пазара

На пазара в Каварна е пълно с чернокоп. Има различни големини и на различни цени.…

преди 15 часа

Как да се борим с есенната депресия

Ако забележите драстични промени в настроението си през определени периоди от годината, може да имате…

преди 16 часа