Категории: Спонсорирани

Защо да позволим на децата да рисуват по къщата

Реклама

АКО ВКЪЩИ ИМАТЕ ЕДИН МАЛЪК ПИКАСО, ТО ТАЗИ СТАТИЯ ЩЕ Е ПОЛЕЗНА ВАС
Насърчаването на артистичния талант при малките деца е много важно за последващото им развитие, стига техният последен шедьовър да не попадне на стените ви. Децата могат да се отнасят към света и белите стени в стаята им, като към своето платно за рисуване, което може да ви създаде допълнителен стрес. Не би ли било чудесно, ако децата ви имаха обособена зона, за да пуснат с пълна сила вътрешния си Пикасо? Защо да позволите на децата ви да рисуват по стените на къщата? Как това може да доведе до забавни моменти за детето и много по-малко стрес за вас?

Снимка: „Дисплей БГ“

Бяла къща за оцветяванe – вижте тук

Снимка: „Дисплей БГ“
Снимка: „Дисплей БГ“

За да запазите стените вкъщи бели, но и да стимулирате таланта на вашето дете, на помощ идват картонените къщи от Дисплейко. Те позволяват на детето да се отдаде на игри с часове, да оцветява стените, покрива, вратата на къщата, без реално да имате последствия от това върху дома си. Къщите са направени от лесно сгъваем еко картон, който позволява съвсем лесно да сглобите детска къща на мечтите. А защо това да не стане и любимото скривалище на вашето дете?

Картонена къща – научи цифрите и нови думивижте тук

Снимка: „Дисплей БГ“

Докато вашето дете рисува по мечтана си къща, то може и да учи лесно думите, изписани върху нея, както и да научи цифрите по-лесно. От едната страна на къщата ще видите най-популярните думички, които вашият малчуган може да спелува по срички, а от другата, когато стане по-голямо, ще може да смята с лекота.

Шкаф за играчки и книги – вижте тук

Снимка: „Дисплей БГ“

Освен че помага за лесна и бърза организация на предмети, шкафът от картон може да бъде и изрисуван и персонализиран от всеки един малък художник вкъщи, без да се притеснявате от това, че детето рисува по шкафчето си.

Още картонени изненади…– вижте тук

Снимка: „Дисплей БГ“
Снимка: „Дисплей БГ“

За малките откриватели на Космоса и галактиката Дисплейко са проектирали картонена космическа ракета, чрез която детето ще се впусне в гарантирано приключение. След като успее да обиколи Космоса, детето може да се качи на своя картонен влак стрела и да си представя, че посещава местата, за които чете в любими си книги. Да пътува да безлюдни тропически острови, да покорява високи върхове и да влиза в скрити пещери. Приключението е гарантирано.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Честит рожден ден на Андреа Бочели

На днешната дата е роден Андреа Бочели. Той е роден на 22 септември 1958 г.…

преди 11 часа

Идве сезонът на киселото зеле. Кога да го слагаме

Есента дойде, а след нея и зимата. А това е времето и на киселото зеле.…

преди 11 часа

Земетресение удари Босна и Херцеговина

Земетресение е регистрирано днес следобед в Босна и Херцеговина и в Хърватия, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен…

преди 11 часа

Колко пияни и дрогирани изловиха по пътищата на страната

14 130 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 13 часа

След полови век арестуваха мъж, извършил две убийства

Италианската полиция арестува в Рим мъж, обвинен в извършването на две убийства в Мелбърн, Австралия,…

преди 14 часа

Почина един от най-известните български художници

“Почина Иван Вукадинов - патриархът на съвременното ни изкуство! Дистанцията, с която той се разграничи…

преди 14 часа