Категории: България

Ето с коя песен България ще участва на Евровизия 2021 г. (ВИДЕО)

Реклама

Певицата Виктория Георгиева ще участва на конкурса Евровизия 2021 г. с песента „Growing up is Getting Old“. Много популярни лица от българския шоубизнес се включиха в надпреварата на специален конкурс.  

Българската песен носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се чувства най-сигурен и щастлив. Такава е и историята в музикалното видео на „Growing Up is Getting Old“, където Виктория се завръща у дома след огромно разочарование. Там тя се среща със своето „малко аз“, което ѝ припомня кои са важните неща в живота.

„Песента, която ще представи България на Евровизия 2021, е “Growing Up is Getting Old”. Това е една от песните в албума ми, която е много близка до сърцето ми и много се радвам, че заедно с екипа ми се обединихме заедно около това решение“, споделя Виктория Георгиева пред БНТ.

„Имахме много голяма палитра от специалисти, с които се допитвахме и категорично мнението им беше, че това е песента, която има най-голям потенциал за представяне на сцена. В топ 3 е на феновете и на всички хора, които ни подкрепиха“, каза Геновева Христова, продуцент.

„Посланието на тази песен е много лично за мен, защото я писах в такъв момент, че някак си се чувствах малко загубена, имах нужда от семейството си, исках да ги видя, защото бях далече от тях и някак през това време осъзнах колко ценно е семейството и колко трябва хората да се грижат за семействата си, да ги оценяват, да не пропускат един ден ей така да е загубен за тях. Клипът разказва една история, която мисля, че се получи точно така, както аз си я представях, намирайки себе си в спомените си със семейството ми, с малкото ми аз и малко момиченце, което играе във видеото – Катерина, наистина някаква много хубава химия се получи между нас и наистина си я почувствах като все едно съм … все едно е малката Вики и много исках да си я гушна и мисля, че се получи доста емоционално. Надявам се и хората да се докоснат до тази история“, споделя Виктория Георгиева.

„24/7 беше работният ден, но смятам, че направихме нещо толкова красиво, че аз, гледайки го, не можех да повярвам. Почти всички ревахме, почти всички в края си казвахме: искам да се обадя на майка ми и баща ми, искам да им кажа колко ги обичам, което означава, че сме си свършили наистина добре работата“, изтъкна Геновева Христова.

„За себе си откривам много неща в тази песен, тъй като може би това е песента, в която аз имам най-голямо участие досега от всичко, което съм представяла на широката аудитория и много се гордея с тази песен, много ми е лична, текстът е почти 60-80% мой и общо взето си излях душата вътре“, каза още Виктория .

„Беше много тежка година за всички 2020 и за мен лично, избирайки тази песен, някак си усетих това послание много близо до тази година. Много хора загубиха семействата си и много страдания имаше през изминалата година. И смятам, че наистина би успяла да докосне колкото се може повече хора и не знам дали има точна рецепта за Евровизия. Надявам се, че сме направили най-правилния избор и че хората ще го оценят и ще го усетят“, споделя още Виктория Георгиева.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Утре имен ден празнува едно много интересно име

Утре, на 22  септември православният календар отбелязва Преп. Йона. (Йон означава гълъб). Имен ден празнува…

преди един час

Какво ще бъде времето по Северното Черноморие в неделя

През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър…

преди един час

Балчик празнува 84 години от връщането към пределите на България

На 21 септември 2024 г., традиционно бе отбелязана годишнината от връщането на град Балчик към…

преди един час

България се готви да посрещне един от най-великите си дни

Независимостта на България е провъзгласена на 22 септември (5 октомври нов стил) 1908 година в…

преди един час

До часове настъпва астрономическата есен в България

Астрономическата есен през 2024 година настъпва на 22 септември в 15:43 часа и свършва на…

преди 2 часа

Официално: Йорданка Фандъкова се завръща

Стана ясно, че от ГЕРБ-СДС вече са готови и обявиха част от водачите си в…

преди 2 часа