in

Какъв е най-лесният начин да направя сайт без да съм програмист?

Снимка: Advance Academy

Представяте ли си един бизнес да оперира без да има служебен или мобилен телефон? Естествено, че не. Това вече важи с пълна сила и за Интернет. Уеб сайтът не е просто още един канал за комуникация между вас и вашите клиенти. Уеб сайтът е една от най-добрите форми на интернет реклама. Защо? Защото вашият сайт ви позволява да достигнете до по-голяма аудитория и повече потенциални клиенти да разберат за вас и вашия бизнес, а онлайн магазините се превръщат в изключително успешен начин за разширяване на бизнеса ви. Уеб сайтът дава възможността на потенциалните ви клиенти да намерят необходимата информация за вашия продукт или услуга в удобно за тях време и от комфорта на собствения им дом.

Но какви са причините голяма част от бизнесите да нямат уебсайт? Голяма част от тях са свързани с това, че хората си мислят, че за да създадат уебсайт им е необходимо да са наясно с технологиите и да имат знания по програмиране. Реалността е, че не е нужно да сте наясно с технологиите или даже да пишете и един ред код, създаването на професионален уебсайт може да бъде евтино и лесно.

Най-лесния и бърз начин да създадете уебсайт е да използване безплатния софтуер на WordPress. Тъй като WordPress е безплатен, вие можете свободно да го теглите, инсталирате, използвате и модифицирате, за да отговаря на вашите нужди. Единствените неща, които ще са ви необходими, за да създадете вашия уебсайт или онлайн магазин с WordPress са – име на домейн, уеб хостинг и малко познания по WordPress.

Снимка: Advance Academy

Тук се включва Варненската ИТ академия, Advance Academy, която разбира предизвикателствата при започването на ново начинание, ето защо, академията отваря врати за нови студенти за курс по създаване на сайтове и онлайн магазин с WordPress. Курсът е изцяло практически и ще демонстрира как човек без никакви технически познания може да направи красив, модерен и функционален сайт. Ще се научите как за минимално време можете да създадете своя собствена WordPress страница от вече готови темплейти, които да персонализирате. Освен това, ще се научите как да създадете стъпка по стъпка първия си онлайн магазин чрез WooCommerce, което е приставка в WordPress. 

Снимка: Advance Academy

Има много причини, поради които да използвате WordPress за вашия сайт. Основната причина е, че WordPress е лесен за използване и достатъчно гъвкав за създаване на различни видове сайтове. Това е и една от причините, поради която използването му е нараснало толкова много. Според скорошно проучване WordPress поддържа около 40% от всички уебсайтове, като някои от най-големите брандове използват WordPress за захранване на своите уебсайтове. 

Advance Academy предоставя една възможност на всеки, който иска да създаде свой собствен уебсайт от нулата, без да са му необходими каквито и да е било технически познания.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/