in

Кои варненци се пребориха за титлата Топ лице на Варна?

снимка: Десислав Димитров

Популярно заведение в морската столица, стана домакин на конкурса за красота и таланти „Мис и Мистър Български ТОП Лица“ 2021 г. Събитието се проведе този уикенд и премина при спазване на всички мерки и предписания на здравните власти.

Модният пърформънс “Български топ лица на Варна” присъства в културния и нощен живот на града вече 25 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и различна от типичните конкурси за красота.

Интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участват мъже и жени. Журито с председател Десо Димитров, известен моден специалист и PR, гласува явно по шестобална система и това доказа, че това шоу не е игра с белязани карти. Събитието е финален етап от изявите на МА „Идея Прима“ в около 40 града и курортни комплекси и по традиция се води от Димитър Увалиев основател и собственик на агенцията.

Съревнованието по красота премина в три кръга – бански облекла, официални тоалети и специален кръг в който участниците демонстрираха своите таланти.

Победили тази година станаха Стелия Ангелова и Илиян Илиев. Второ място заеха Айшен Адил и Станимир Майсторов, който умело жонглира с футболна топка в кръга с талантите. На трето място се класираха Веси Иванова и Пламен Атанасов.

Мис Медия стана Нора Руменова, а Мис и Мистър Топ лице Варна – Александра Николаева и Павел Николаев. Титлата „Мис Варненска Визия“ взе Тереса Атанасова.

Призьорите бяха наградени от Топ-модела Стели Димитрова и модния специалист и лайфстайл PR – Десо Димитров.

снимка: Десислав Димитров

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.