in ,

Готов е паметникът на загиналия моторист във Варна (СНИМКИ)

снимка: Мото клуб "Вокил"

След като на 27-ми март стартира изграждането на момумента на загиналия моторист във Варна, след по-малко от две седмици, той вече е почти завършен.

Екипът на медия „Нова Варна“ се свърза с Никола Димитров, председател на варненския мото клуб „Вокил“, който се включи в изграждането на монумента. Той сподели с какви темпове върви работата по поставянето на паметника:

„Днес поставихме монумента. Има малко довършителни работи по него – да се поставят надписи, да се провери дали осветлението е свързано като трябва, но най-важното е свършено. Официалното откриване на паметника ще бъде на 6-ти юни.“

Припомняме, че по-голямата част от средставата за изграждането бяха събрани от мото клубовете от Североизточна България. Необходими бяха още около 3000-4000 лева, за които беше открита банкова сметка. Никола Димитров сподели, че ако средства не бъдат изразходвани, ще бъдат пренасочени към друга благотворителна кауза, но към момента има неясноти относно това, дали ще остане част от сумата, заради довършителните работи.

снимка: Мото клуб „Вокил“
снимка: Мото клуб „Вокил“

снимка: Мото клуб „Вокил“

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.