Категории: Спонсорирани

Lidl предлага близо 130 премиум продукта за Великденската трапеза

Реклама

Празничната селекция на Deluxe и Favorina е налична във всички магазини на веригата в страната

Специална селекция от близо 130 продукта на собствените марки Favorina и Deluxe предлага Lidl за предстоящия Великден. Празничният асортимент е наличен във всички 107 магазина на веригата в страната. 

Клиентите могат да избират от богатата гама шоколадови фигурки за малки и големи на Favorina. Разнообразие от шоколадови яйца и фигурки, бонбони, козуначени десерти и сладки предлага марката за предстоящия Великден.

Различни видове сирена, пастети, месни деликатеси и гурме десерти пък са само част от празничните предложения на Deluxe.

Сред премиум селекцията се отличават продукти и от български производители. Специално предложение е пресният кашкавал гюбек с трюфели от линията Deluxe на „Йотови ООД“. А, любителите на балансираното меню могат да открият и интересна алтернатива – оцет от пчелен мед, родно производство на „Веда ООД“ под същия бранд.

Приложението Lidl Plus пък допълва празничното настроение със специална великденска игра. С нея потребителите могат да спечелят допълнителни купони. Във всяка брошура до Великден ще има „скрити“ 3 QR кода, които клиентите трябва да открият. Те могат да ги сканират от качването на брошурата онлайн в четвъртък до края на календарната седмица, за която е валидна брошурата. Необходимо е само да отворят приложението, да влязат в секцията „Купони“ и да щракнат върху камерата в горния десен ъгъл на екрана, за да сканират откритите кодове. Спечелените купони са за различни продукти и могат да се използват еднократно в рамките на една седмица след сканиране. За да се възползват от тях, потребителите трябва само да ги активират преди пазаруване и да сканират Lidl Plus картата си на касата .

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 107 магазина в 50 града и над 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 11 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 11 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 11 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 11 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 11 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 12 часа