in

НФСБ с призив към патриотите да се обединят на изборите

Снимка: МС

Партията на Валери Симеонов, НФСБ, призова свикването на общ национален патриотичен форум. 

„Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент”, това заявиха в позиция от партията НФСБ, пише NOVA.

Според тях това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април.

„Затова от НФСБ призоваваме –  на тези избори патриотите трябва да явим обединени! Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!  Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система! Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено  чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката”, смятат от НФСБ и призовават „Патриотите” да загърбят миналото и да поставят основите на националното обединение на патриотичните сили!

„Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май!”, добавят от НФСБ.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/