in

Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през май

Снимка: Pixabay

Май е един от най-прекрасните пролетни месеци. Той е изпълнен с пролетно настроение, красота и много приказни мигове. А на някои зодии месецът ще донесе и много късмет

Ето кои са те:

Рак

Май ще бъде изпълнен с много положителни емоции и може да се каже, че Раците ще са най-късметлийската зодия, защото наистина ще им върви с почти всяко начинание, с което се захванат. Бъдете смели през май и съдбата ще ви се отплати подобаващо.

Стрелец

Пролетната магия ще ви хване в примката си още в началото на месеца и преди да се осъзнаете ще полетите на крилете на любовта с нов човек до вас, който ще ви кара да се чувствате на седмото небе. Онези от вас със стабилни връзки може да очакват те да станат още по-сериозни и красиви.

Дева

Кариерата е много важна за вас и този месец ще можете да докажете точно на какво сте способни. Ще жънете успех след успех на работното място, а още по-хубавото е, че трудът ви ще бъде признат, оценен и възнаграден.

Източник: Darik

По публикацията работи: Ралица Димитрова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/