Категории: Спонсорирани

Чудите се как да изберете идеалните слънчеви очила за Вас?

Реклама

Живеем в технологична ера. Всякакви джаджи са навсякъде около нас – в офиса сме пред компютър, през няколкото свободни минути пък сме втренчени в смарт телефона или таблета, а когато се приберем вкъщи заставаме пред телевизора вперили поглед в любимото си предаване. Предвид факта, че умът и очите ни са постоянно заети с някакво устройство, е съвсем нормално човек да прибегне до закупуването на чифт слънчеви очила с подходящото ниво на протекция. Но как да изберете идеалните за вас?

При избора трябва да имате предвид няколко основни неща, за които да внимавате, защото някои стъкла биха ви навредили повече, отколкото могат да ви помогнат. В никакъв случай не избирайте евтиното. Тук качеството си има своята цена. Не грабвайте моделите, предлагащи се без регулация в магазина до вас, а заложете на класна марка, която ще ви гарантира сигурност и удобство. Не забравяйте, че ниският клас очила и неправилният избор на диоптри и защита може да увреди вашето зрение.

И като споменахме защита – изберете чифт според нуждите си. Ако прекарвате целия си работен ден срещу син екран, задължително е да сте с пълна защита. Може би ги ползвате през по-голяма част от деня – нека тогава да имат и защита срещу вредните лъчи на слънцето. Във време на глобално затопляне UV-лъчите са ужасно силни, че със сигурност повлияват на качеството на вашето зрение. 

Избирайте очила, които са правилно и подробно етикетирани. Европейският съюз наложи изисквания за качеството на очилата и за успешното филтриране на електромагнитните лъчи. Пълната информация на етикета може да бъде гаранция за качеството на очилата ви. Знаем, че не може да сте наясно с всички подробности и не е и нужно – затова се консултирайте с офталмолог или със специалист в оптика, които биха могли да ви помогнат и кажат най-правилните съвети. 

Изберете очила, които да подхождат на възрастта и структурата на лицето ви. Знайте, че освен необходимост, очилата са и аксесоар, така че употребете го максимално. Нека те бъдат прекрасно допълнение към вашия стил и нека подчертаят нежните черти на лицето ви. Пазарът изобилства от дизайни и цветове, така че пробвайте до безкрай и изберете точния модел за вас. А защо е нужно да имате само един чифт? 

Независимо от броя на очилата, които искате да имате, инвестирайте в артикул, характеризиращ се с качество. Не подценявайте здравето на очите си и подбирайте най-доброто за себе си!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Честит рожден ден на Андреа Бочели

На днешната дата е роден Андреа Бочели. Той е роден на 22 септември 1958 г.…

преди 9 часа

Идве сезонът на киселото зеле. Кога да го слагаме

Есента дойде, а след нея и зимата. А това е времето и на киселото зеле.…

преди 9 часа

Земетресение удари Босна и Херцеговина

Земетресение е регистрирано днес следобед в Босна и Херцеговина и в Хърватия, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен…

преди 9 часа

Колко пияни и дрогирани изловиха по пътищата на страната

14 130 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 11 часа

След полови век арестуваха мъж, извършил две убийства

Италианската полиция арестува в Рим мъж, обвинен в извършването на две убийства в Мелбърн, Австралия,…

преди 12 часа

Почина един от най-известните български художници

“Почина Иван Вукадинов - патриархът на съвременното ни изкуство! Дистанцията, с която той се разграничи…

преди 12 часа