Категории: България

Задържаха седем души при специализирана полицейска операция в Бургас

Реклама

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани шест мъже и една 30 годишна бургазлийка, съобщиха за медия „Нова Варна“ от Пресцентърът на ОДМВР-Бургас.

Образувани са четири бързи производства и две преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас. Неутрализирани са две оранжерии за отглеждане на канабисови растения.

Най-характерните случаи са свързани със задържането на: – двама криминално проявени и осъждани бургазлии / на 21 и 29  години/, в обитавания от които апартамент, разположен в бл. 81 в ж.к. «Лазур», са намерени и иззети четири пликчета с бяло прахообразно вещество на буци / кокаин/. Бургазлиите са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. – 30 годишен криминално проявен бургазлия, в чието жилище, разположено на ул. «Средна гора», са намерени и иззети : два плика и топче със суха зелена тревна маса / марихуана с общо тегло 20 гр./ и пликче с жълто кристалообразно вещество / метамфетамин/.

Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство. – 30 годишен бургазлия, в чийто апартамент, разположен в комплекс «Перла» в кв. «Зорница», са намерени и иззети : суха зелена листна маса / марихуана/ с тегло 30 грама и бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/ с тегло 10 грама. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед за задържане. По случая е образувано бързо производство.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Гастроентеролог обяви кои хора не бива да ядат яйца

Гастроентерологът д-р Людмила Сухорукова сподели кои хора трябва да се въздържат от това да ядат…

преди 9 минути

Празник е: Ето каки са поверията, традициите и обичаите, свързани с 23 септември

На днешния ден (23 септември) Православната църква чества зачатие на Св. Йоан Предтеча и Кръстител.…

преди 14 минути

Колко пъти седмично можем да ядем картофи според експерти?

Картофите са любима храна на много хора по света. Те могат да се приготвят по…

преди 34 минути

Весела Чернева обяви какво може да се случи с Украйна ако Камала Харис спечели

Според зам.-директора на Европейския съвет за външна политика е възможно около или след изборите за…

преди 44 минути

Тези места край Варна остават без вода в почивния 23 септември

От Водоснабдяване и канализация - Варна съобщават, че следните райони във варна и областта ще…

преди 52 минути