in

Момиче и момче загинаха в тежка катастрофа рано тази сутрин

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Инцидент беляза неделното утро. Тежка катастрофа взе две жертви рано тази сутрин в Русе. Инцидентът е станал малко след 4.30 ч сутринта на бул.“България“ до бензиностанция „Лукойл“ в посока София.

Лек автомобил „БМВ“ се е ударил с висока скорост в задната част на молдовски тир, който е бил паркирал за почивка, а водачът му е спял. При сблъсъка част от автомобила буквално е влязъл под камиона и е превърнат в купчина ламарини, предаде btv.

Зад волана на леката кола е бил 22-годишен младеж, който по неофициална информация е имал рожден ден. Заедно с него е пътувало 18-годишно момиче, което тази вечер е трябвало да празнува абитуриентския си бал. И двамата са загинали на място в жестокия удар.

На местопроизшествието са изпратени екипи на полиция, пожарна, „Спешна помощ“. Наложило се е линейки да идват отново, когато са пристигнали близките на двамата младежи, за да им окажат медицинска помощ заради шока.

Причините за тежката катастрофа се изясняват.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/