in

Цветан Цветанов е готов с план възстановяване на страната

Кадър: bTV

Бившият втори в ГЕРБ, Цветан Цветанов обяви, че от формацията му са готови с план, за възстановяване и устойчивост, страната. По негови думи се намираме в „политическа турбулентност“.

Цветан твърди, че има вероятност да се загуби възможността да ползваме ресурс около над милиард лева само до края на годината от тази помощ, която е общо над 12 млрд. лв. И подчерта, че от „Републиканци за България“ искат да има нормалност и прагматично решаване по определени теми, предаде БНТ.

Служебното правителство трябва да гарантира провеждането на честни и прозрачни парламентарни избори. Според Цветанов на парламентарните избори е имало невероятно манипулиране на изборния процес, въпреки че никой не говори по тази тема. По думите му има сценарий за дискредитирането на „Републиканци за България“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/