in

Агресивен пътник преби стюардеса на борда на самолет

снимка: Pixabay

Пътник беше глобен с повече от 50 000 долара, след като проявил агресивно поведение на борда на самолет и нанесъл удари на стюардеса.

Пътникът се опитал да отвори вратата на пилотската кабина и предизвикал скандал на борда на самолет. Това се съобщава на уебсайта на Федералната авиационна администрация на САЩ.

Сумата от 52,5 хиляди долара, според решението на Федералната авиационна администрация на САЩ, трябва да бъде платена от пътника на полета на Delta Airlines, който е летял на 23 декември 2020 г. от Хонолулу (Хавай) до Сиатъл (Вашингтон), пише Blitz.

Според ФАА туристът е извършил неправомерно поведение на борда – опитал се да отвори вратата на пилотската кабина, неколкократно отказвал да следва инструкциите на членовете на екипажа и нападнал стюардесата, удряйки я в лицето и избутвайки я на пода.

Изяснява се, че един от пътуващите е помогнал на стюардесите да успокоят насилника и му е сложил пластмасови белезници. Въпреки това пътникът се освободил от тях и ударил члена на екипажа по лицето за втори път.

В резултат на това веднага след кацането полицията се качила на самолета и арестувала нарушителя.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/