in

Георги Първанов проговори: Обяви лично ще се кандидатира ли за президент

кадър: bTV

„В момента, в който излезе новината за новото обединение на левицата, някой подхвърли, че съм щял да участвам в президентските избори. Е, това вече е много елементарно“, това заяви Георги Първанов в своя профил във Фейсбук.

„Опитват се хората да посеят съмнение, да разколебаят сампатизантите преди още да се случи очаквания подем. Не съм аз, който ще създава смут в лявото пространство. Няма да се кандидатирам за нов президентски мандат и не се занимавайте повече с тази тема, заявява Първанов.

Впрочем, един партиен лидер дни наред обяснява, че нямало да съм кандитат – депутат. Едва ли не са ме отказали. Не съм си помислял, че след като съм бил президент, ще отида в Народното събрание. Но не съм упълномощавал никого да говори от мое име. Така, че подобни коментари не са здравословни за новата коалиция.“ пише още той.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/