Категории: Любопитно

Истинската Рапунцел сподели тайната на прекрасната си коса (ВИДЕО)

Реклама

Мечтали ли си сте си някога да имате дълга коса като на принцеса Рапунцел? Ако спазвате тези съвети, ще може и вие да се радвате на здрава и красива коса като нейната

Истинската Рапунцел разкри коя е тайната на нейната прекрасна, дълга коса. Украинката Алена Кравченко не е постригвала косата си от петгодишна възраст. В момента тя е на 35 години, а косата и е дълга цели 1,98 метра.

През последните 30 години Алена старателно се грижила за своята коса, като полагала ежедневни грижи за нея. Украинката разкри какво трябва да направим, за да имаме дълга коса като нейната.

Алена миела косата се веднъж седмично и никога не разресвала косата си докато е мокра, за да предотврати накъсвания. Украинката не използвала топлина, за да я изсуши, вместо това я оставяла да изсъхне по естествен път. Наред с обикновената си рутинна грижа за косата, Алена използвала и маски за коса и масажи на скалпа, за да поддържа гривата си винаги елегантна.

Според нея всеки може да постигне същата впечатляваща дължина на косата като нея, ако има търпение и стремеж да остави косата си да расте.

Жената сподели, че решила да си пусне дълга коса, когато е била на 5 години. Тогава за последно косата и е била подстригвана, пишат от сп.Mirror.

„Още в детството майка ми ми казваше, че жената трябва да има дълга коса. Тези мисли са дълбоко вкоренени в съзнанието ми. Затова  отглеждам косата си с голяма любов през всичките тези години“ – сподели украинката.

„За да бъде косата ми толкова дълга  и добре поддържана, много внимавам с грижата за косата си. Използвам натурални маски, селекция от професионална козметика, изплаквам косата си с билки и редовно правя масажи на скалпа“ – обяснява тя.

 

Превод: Редакция „Нова Варна“, Ралица Димитрова

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Честит рожден ден на Андреа Бочели

На днешната дата е роден Андреа Бочели. Той е роден на 22 септември 1958 г.…

преди 11 часа

Идве сезонът на киселото зеле. Кога да го слагаме

Есента дойде, а след нея и зимата. А това е времето и на киселото зеле.…

преди 11 часа

Земетресение удари Босна и Херцеговина

Земетресение е регистрирано днес следобед в Босна и Херцеговина и в Хърватия, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен…

преди 11 часа

Колко пияни и дрогирани изловиха по пътищата на страната

14 130 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 13 часа

След полови век арестуваха мъж, извършил две убийства

Италианската полиция арестува в Рим мъж, обвинен в извършването на две убийства в Мелбърн, Австралия,…

преди 14 часа

Почина един от най-известните български художници

“Почина Иван Вукадинов - патриархът на съвременното ни изкуство! Дистанцията, с която той се разграничи…

преди 14 часа