in

Каква нощ във Варна. Intelligent Music Project разтърсиха препълнения Летен театър

След концерта си в Пловдив в началото на седмицата,  супергрупата на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project в компанията на Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентанс подари още една незабравима нощ на българските си фенове – този път във варненския летен театър.

Заедно със Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Звездомиров, Иво Стефанов, Лина Никол и Самуел Ефтимов, рок величията неведнъж вдигнаха на крака публиката, редувайки здрав рок с красиви балади. И снощи не липсваше атрактивното соло на барабани на легендарния барабанист на Рейнбоу и Блек Сабат Боби Рондинели, а емоционалното соло на китариста Бисер Иванов отново докосна душите на присъстващите.

След като в Пловдив Бисер предизвика овациите на публиката, слизайки от сцената и обикаляйки залата с китара по време на концерта, този път това направи Рони Ромеро. Той се сля с публиката и поздрави лично част от феновете по време на емоционалното изпълнение на песента от новия албум на д-р Милен Врабевски и Intelligent Music Project „The Creation“ Listen, която е посветена на семействата с репродуктивни проблеми.

Другата гост звезда на The Creation Tour Карл Сентанс определено беше в страхотна форма и изпълни с впечатляващ заряд някои от най-популярните песни на групата.

Дори след края на шоуто публиката на пусна звездите да си тръгнат, а близо час те раздаваха автографи и се снимаха с присъстващите, спазвайки, разбира се, нужната физическа дистанция.

Следващата спирка от турнето на Intelligent Music Project, Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентанс е Бургас – тази вечер, 19:30 в летния театър в града.

Последният концерт ще бъде в София, на 30 май в зала Универсиада.

Публикувано от Снежи Раева

Завършила съм специалност "Журналистика" в ШУ "Епископ Константин Преславски". Работила съм в сферата на медиите.