Категории: Спонсорирани

Как деца могат да създадат уебсайт без да пишат и един ред код

Реклама

Много родители се питат „Ако моето дете харесва да рисува, дизайнът го влече и искам да получи ИТ умения, от къде може да започне?“. Отговорът е лесен. Благодарение на платформи като WordPress и WIX, днес децата могат да създават сайтове, които изглеждат невероятно и функционират добре, без нужда от програмни умения. WIX помага на децата да разберат как работи Интернет, какво представляват уеб страниците и тяхната структура. Така децата създават нещо свое, без да е необходимо да учат от ранна възраст сложните и комплексни части на програмирането и едновременно биват подготвени за тях.

Какво е WIX?

WIX е една от най-добрите платформи за създаване на уеб сайтове без да е необходимо писането и на един ред код. Благодарение на това е много лесно да се създаде блог, сайт за електронна търговия и още много други, като облика може да бъде най-различен, а границата е само въображението. 

Снимка: Advance Academy

Ние от Advance Academy вярваме, че лятото може да бъде време, в което децата могат освен да се забавляват, да придобият нови умения и знания. За това искаме да им предоставим една уникална възможност да се забавляваме заедно, докато учим нови неща и развиваме нови умения в най-бързоразвиващия се сектор – ИТ. На 09 Юли и 06 Август стартират двете групи от лятното ни обучение по „Създаване на уеб сайтове с WIX за деца от 1 до 4 клас“, като обучението е с продължителност 1 месец. Тази програма е насочена към деца с интерес в уеб дизайна, като с помощта на нашите опитни лектори децата ще се научат да създават уеб страница чрез визуалните инструменти на WIX. 

Снимка: Advance Academy

С Advance Academy, вашите деца могат да научат много нови неща, да подобрят и развият своето алгоритмично мислене и креативността си. Всичко това докато създават нови приятелства и се забавляват. Целта на нашата лятна академия е да дадем една добра основа на децата, която вярваме ще им помогне да се развият в бързоразвиващия се дигитален и технологичен свят. 

За повече информация и записване можете да се обадите на телефон 0889990030, на email – office@advanceacademy.bg или адреса на академията, Варна, улица „Димитър Икономов“ 19, ет. 3.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Честит рожден ден на Андреа Бочели

На днешната дата е роден Андреа Бочели. Той е роден на 22 септември 1958 г.…

преди 6 часа

Идве сезонът на киселото зеле. Кога да го слагаме

Есента дойде, а след нея и зимата. А това е времето и на киселото зеле.…

преди 6 часа

Земетресение удари Босна и Херцеговина

Земетресение е регистрирано днес следобед в Босна и Херцеговина и в Хърватия, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен…

преди 6 часа

Колко пияни и дрогирани изловиха по пътищата на страната

14 130 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 8 часа

След полови век арестуваха мъж, извършил две убийства

Италианската полиция арестува в Рим мъж, обвинен в извършването на две убийства в Мелбърн, Австралия,…

преди 8 часа

Почина един от най-известните български художници

“Почина Иван Вукадинов - патриархът на съвременното ни изкуство! Дистанцията, с която той се разграничи…

преди 9 часа