in

Влошено е състоянието на онкоболната Нели от Каварна

Снимка: Facebook

Влошено е състоянието на самотната майка Нели Маринова от Каварна, която се бори с онкологично заболяване

Това споделят организаторите на кампанията в подкрепа на лечението й.

„Последният престой на Нелка в Турция беше белязан с много изненадващи обрати, ниски показатели, продължителна хоспитализация и най-кошмарното от всичко – недобри новини“, съобщават те.

На младата жена е направен Ядрено-магнитен резонанс и други изследвания. При едно от тях са установени множество метастази в коремната кухина. Нели е изписана от клиниката в Турция с много изтощен организъм и в режим почивка за период от месец, месец и половина за възстановяване у нас, защото тялото й не може да поеме друго лечение. Концепцията на лекуващите е да укрепне максимално преди следващи терапии или оперативни намеси, каквито не биха могли да се направят понастоящем.

В момента Нели е в болница „Света Марина” във Варна под стабилизираща терапия след падане на показателите отново.

„Молете се, приятели! Нека Бог е с всички нас и вас“, казва Десислава Маринова.

Организаторите допълват, че кампанията за набиране на средства остава активна, но не спешна. Те ще съобщят веднага при нова оферта за лечение от Турция.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи чрез:

Дарителска сметка:

Пощенска банка

BG30BPBI79384061908401

BIC:BPBIBGSF

Титуляр: Нели Георгиева Маринова

 Paypal: n.marinova7@gmail.com

Базар „Продавам “В помощ на Нели” във Фейсбук.

Припомняме, че Нели Маринова е самотна майка на 7-годишния Борис. Момченцето се ражда с увреждане, има една  ръка и е с протеза. Преди повече от година каварненката е диагностицирана с рак на шийката на матката. Оперират я, но половин година по-късно е с рецидив в пикочния мехур. Правят й втора операция и става ясно, че освен в пикочния мехур има и в тънките черва. Започва лечение в клиника в Турция с надежда да я закрепят, защото е на предела на силите си. И заради детето си преминава през още – операция и химиотерапии.

Публикувано от Снежи Раева

Завършила съм специалност "Журналистика" в ШУ "Епископ Константин Преславски". Работила съм в сферата на медиите.