Категории: Спонсорирани

Какво знаете за маратонките Adidas?

Реклама

Тази статия съвсем няма да бъде достатъчна, за да Ви запознае с богатата история на този световноизвестен бранд, наречен Adidas, нито пък с всички онези модели обувки, които са влезли в нашите сърца. Но все пак ще обърнем малко внимание на това кои са плюсовете на продуктите, произведени от този безспорен фаворит, и защо толкова години след създаването на компанията тя продължава да буди интерес у нас, който дори се увеличава с всяка следваща серия, излязла на пазара.

Защо маратонките Adidas са толкова разпознаваеми?

Когато брандът създава първите си маратонки, вероятно всички замесени в този процес дори и не са подозирали, че след толкова години компанията ще има в своите сметки милиони долари и няма да има човек на тази планета, който да не знае какво е това „Adidas”.

Един от основните принципи на маратонките още от създаването им са цветовете, които са използвани. Често пъти дизайнерите са на мнение, че съчетаването на два нюанса ще направи обувките от една страна позабележими, а от друга страна – нотка загадъчност ще накара погледите ни да се фокусират върху маратонките. Нека обърнем внимание на моделите в адидас аутлет. Това, което виждаме, са доста изчистени линии обувки, някои от тях едноцветни, но дори и да се забелязва някакъв друг цвят, то той е просто лек и загадъчен детайл от цялата визия на обувката. Една от най-често използваните цветови комбинации са бяло и черно и точно тя се запазва като визитна картичка за бранда.

С какво се отличават маратонките Adidas от всички други видове обувки?

Много са характеристиките на обувките, произведени от тази компания, които са специфични само и единствено за тях и не се срещат при модели на други брандове. Тук няма как да не споменем стелката, подметката, видовете материали, които се използват и най-вече погледът към бъдещето и нарастващата вероятност за все по-масово използване на рециклирани продукти.

В уебсайта на FTSHP можете да откриете десетки различни видове маратонки на Adidas. Огромното разнообразие Ви предлага възможността да се сдобиете с нов чифт обувки, които покриват всички Ваши желания и правят ежедневието Ви по-удобно и комфортно. Не се колебайте повече, а разгледайте моделите веднага!

Източник на снимка: Footshop

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Почина една от най-популярните личности в света

Стана ясно, че е починала Алис Стюарт. Тя е ветеран политически съветник и политически коментатор…

преди 10 минути

Важно за всички ученици в България: Кога са на училище

Както е известно в момента тече дълъг уикенд за учениците в България. Децата са на…

преди 14 минути

С какво време започва новата седмица по Черноморието

През нощта облачността ще е предимно значителна и на места в Югозападна България ще превалява…

преди 17 минути

Изтеглиха 200 лева от сметката на 20-годишна след обява за продажба на дрехи в интернет

Стана ясно, че 20-годишна жена от исперихското село Подайва станала жертва на измама по интернет,…

преди 23 минути

Подробна прогноза за времето през новата седмица

В понеделник и вторник ще преобладава слънчево време. След обяд над Западна България ще се…

преди 2 часа

Прилошава ли ви в колата на дълъг път. Ето как да се справите с това

Според излседвания на учените, близо половината от участниците в движението по света са засегнати от…

преди 2 часа