in

Обрат: ГЕРБ искат служебното правителство да продължи да работи

Кадър: Facebook

„Ние искаме служебният кабинет да продължи да работи, за да може президентът да продължава да се дискредитира“. обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция на партията по-рано днес.

Ако може да остане това служебно правителство, е идеално за нас, защото то виси на врата на президента Радев и може да го потопи, посочи още Борисов и добави: Нека продължават да ме викат. Лидерът на ГЕРБ припомни, че десетки кадри на партията са били разпитвани преди изборите. „Над 3000 членове на ГЕРБ бяха викани на разпити и бяха подложени на данъчни ревизии и арести“, каза Борисов.

Той коментира и случая с Кацаров. По думите му истината ще излезе наяве. „Изчегъртаха” Балтов, шефа на ямболката болница, на варненската болница „ Св. Анна”, шефове на COVID отделения. Дано не стигнат и до ВМА”, заяви Борисов.

„Интересно развитие на ситуацията с министър Кацаров. В рамките на 3 дни си променя мнението няколко пъти – веднъж ходи на ски, друг път твърди,че е бил на контролен преглед и не е лежал в болницата. И на децата стана ясно, че той право на контролен преглед след 12 януари не е имал“, каза бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов. По думите му заради спрения ваксинационен процес, българите са изложени на риск в края на есента. „Г-н Кацаров, вие се провалихте“, категоричен бе Ангелов.

На журнаистически въпрос за това дали главният прокурор ще бъде освободен, Борисов заяви следното: „Не се интересувам нито от Лозан Панов, нито от Иван Гешев. Това са си независими институции”.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/