Категории: Любопитно

Не само червеният конец на ръката носи късмет: С тези 7 цвята можете да привлечете щастието

Реклама

Често виждаме и чуваме, че хората си връзват червен конец вместо гривна. Суеверните хора го правят против уроки. Ако не сте суеверни, конецът може да е просто ваш талисман. Защо обаче точно червен цвят? Редица други цветове също привличат късмет, щастие, любов и още куп благополучия в живота ни. 

Син конец – подходящ е за хората в бизнес средите, защото съдейства за успешното кариерно развитие. Вдъхва кураж, енергия и идеи, с които да надминете конкурентите си. Синият човек е символ на мира и хармонията. Той помага за добрата концентрация и фокусирането върху правилните решения и печелившите стратегия.

Светлосин конец – този прекрасен син цвят, в който сме свикнали да виждаме и небето води решителността в живота на хората. Той ще ви помогне, ако се колебаете в дадена ситуация, ако се чудите дали да поискате съвет от някого. Помага да намерите вътрешната си сила и да решите проблема по начин, който ще бъде най-добър за вас.

Зелен конец – изключително древен амулет за защита, който привлича в живота на своя притежател успеха и развитието. Ако носите зелен конец на китката си, се смята, че ще завършите успешно всяко начинание, с което се захванете.

Тъмнозелен конец – решите ли да носите тъмнозелен конец на китката си, ще създадете спокойствие около себе си. Хората обикновено го носят, когато им предстои важна делова среща, сделка или разговор. Той им помага вътрешно да се успокоят, да се балансират и да осъществят нещата по най-добрия и печеливш начин за себе си, пише Actualno.com.

Розов конец – този конец е специално за дамите. Той привлича в техния живот благополучието, съдейства за засилване на женската енергия. В древността розов конец е носила Савската царица, която е била популярна със своята мъдрост и неземна красота. Всяка дама трябва да носи по един розов конец на китката си.

Оранжев конец – той се препоръчва за всеки човек. Този жизнерадостен цвят конец привлича късмет на ваша страна и пази хората от болести. Смята се, че има целебни сили и може да служи като защита от здравословни проблеми или да съдейства за по-лекото им преодоляване.

Жълт конец – най-позитивният цвят трябва да се носи за привличане на успеха и защита от зли сили и енергия. Може да го видите по ръцете на гадатели, защото пречиства натрупаната негативна енергия. Жълтият конец пази и от болести и проблеми със здравето. Няма да сбъркате, ако украсите китката си с него.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Достигна ли българският туризъм нивата отпреди COVID пандемията?

Българският туризъм не е достигнал нивата отпреди COVID пандемията въпреки регистрираният ръст на посещения по…

преди 13 часа

Тир е аварирал край Кресненското дефиле: Образува се 10 км задръстване

Стана ясно, че тир е аварирал днес край Кресненското дефиле. Това е довело до задръстването…

преди 13 часа

Дъжд от голове на старта на новия сезон на АМФЛ-Варна

Квалификационните турнири, в които трябва да бъдат определени съставите на четирите лиги в новия 12-и…

преди 13 часа

Ето до какви заболявания може да доведе честата консумация на готова храна

Галина Рогожкина, ендокринолог в Скандинавския здравен център, заговори за здравословните проблеми, които може да причини…

преди 13 часа

Слабо земетресение в България

Слабо земетресение е било регистрирано днес на територията на България. Трусът е бил край Ихтиман.…

преди 14 часа

Двама души изгоряха при пожар в къща в България

Обгорените тела са били намерени под останките на изгоряла кирпичена къща. Все още се установява…

преди 14 часа