in

Кражба посред бял ден: Семейство ограби сервитьорка в Приморско

Кадър: BTV

Случката се е разиграла в ресторант в Приморско. Семейство с малко дете успяло да ограби сервитьорка посред бял ден, докато тя обслужва други клиенти

Кражбата е извършена в събота по обяд, когато в курорта гъмжи от туристи. Младото момиче разказа,че си е оставила чантата в офиса на ресторанта преди началото на нейната смяна.

„Извършителят на кражбата е мъж с детето си. На записа от охранителните камери се вижда как първо влиза детето в офиса на ресторанта, а след това се промъква и мъжът“- разказва Светлана Иванова пред БТВ.

Откраднати са 300 лв в брой, кредитни карти лични документи.

„Цялата случка продължава около 10 минути. 7 минути по-късно те вече са посетили банкомат където са направени 6 транзакции по 400 лева и една от 300. което означава, че общо от дебитната карта са изтеглени 2700 лева, които щях да използвам за своя операция следващия месец“, добавя потърпевшата.

По публикацията работи: Ралица Димитрова

 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/