in

„Лятно кино в квартала“ се завръща във Варна с нови интригуващи заглавия

Снимка: Пресцентър

Специална селекция от филми ще бъде прожектирана по време на „Лятно кино в квартала“ във Варна.

От 20 до 29 август 2021 кварталните градинки и междублоковите пространства стават филмови арени на открито, на които ще можете да гледате нови български заглавия, популярни комедии и драматизации по реални събития.

Филмите в афиша включват първият филм на номинираната за Оскар Мария Бакалова – „Като за последно“, „Снимка с Юки“, „Грешници“, „Курск“, „Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си“, „Фатално привличане“ и „Жена на война“.

Входът е свободен, а огромният екран и качествената озвучителна система ще ви пренесат в сюжета на мига. Прожекциите започват в 20:30 ч. с късометражни филми, създадени от млади и талантливи режисьори и продължават с основният филм за деня.

Прожекциите на филмите ще откриете в Ботевата градинка, кв. „Владиславово“ – парка, кв. „Възраждане“ 4 – до блок  75, кв. „Чайка“ – поляната до блок 27, кв. „Аспарухово“ – парка, кв. „Цветен квартал“ – ОУ „А. Кънчев“, кв. „Виница“ – двора на ОУ „П. Волов“ и кв. Бриз – стълбите под паметника.

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Снимка: Пресцентър

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.