in

Потопи се в блясъка и лукса с „Antiques & Gold Jewellery“. Открий своя диамант и заблести

Снимка: “Antiques & Gold Jewellery”

Репутацията на Antiques & Gold Jewellery за обединяване на изящното майсторство с вълнуващ авангарден дизайн е отдавна установена.

„Antiques & Gold Jewellery“ носи в себе си любовта към ярките цветове и смелите дизайнерски шедьоври. Бижутата образуват идеалната синергия от блясъка на скъпоценните камъни, цветовете на златото и авторската изработка. Antiques & Gold Jewellery“ ни въвлича в играта на тънкостите на нюансите, на майсторската изработка, на изискаността на висококачествената бижутерия и ни повдига на връха на съвършенството.
Цветните нишки, които минават през колекцията наAntiques & Gold Jewellery“, отдават почит на бароковите традиции, които често виждаме, динамиката на движението, пренесена в спирали от диаманти, рубини, изумруди и сапфири, които правят хипнотизиращи огърлици, гривни и пръстени.


Пръстена е с вдъхновяващ дизайн и концепция за синя любов, която може да заплени и най-претенциозния вкус.

Гривната е вдъхновена от ефекта на блестящите и ни потапя в магия от цветчета изящно кацнали върху нея и долавяйки нежния полъх на вятъра. Тази гривна е като лабиринт за окото.

Материалът и обемът на бижутата представени от „Antiques & Gold Jewellery“ са надарени с фантастична сила на внушение, заиграват се със сетивата ни и ни дават свободата да бъдем смели и неповторими.

 

„Antiques & Gold Jewellery “ е доказан лидер на ювелирния пазар повече от 20 години.
Фирмата е лицензиран оценител на диаманти, скъпоценни камъни, злато и платина.
Изработва и предлага бижута специално селектирани и съобразени с последните модни тенденции.

 

„Antiques & Gold Jewellery“ взеха звездно участие във Фестивал на Модата и Красотата 2021 и известният конкурс „Мис Варна“ 2021г. За участието си „Antiques & Gold Jewellery“ заложиха на авторски бижута, обсипани със скъпоценни камъни, диаманти и ферия от цветове. А за победителката в конкурса „Мис Варна“ имаше специална награда, колие под формата на корона от чисто злато.

Изделия от най-висок клас, подбрани внимателно и изработени специално за Вас с безкомпромисно качество, за да задоволи и най изтънчения вкус.
Стил, Класа, Блясък
„Antiques & Gold Jewellery“
Докосни се до лукса!
гр. Варна, ул “Д-р Писклюлиев” 44 и ул “Д-р Писклюлиев“ 66
тел: +359887888003

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/