in

Влюбена двойка се опита да имитира сцена от Титаник, но се озова в морето в Бургас (ВИДЕО)

Кадър: Youtube

След  гореща лятна нощ, изпълнена с много емоции и питиета, двама влюбени решиха д асе опитат да имитират романтичната сцена от филма „Титаник“. Това обаче не завърши както те си го представяха и вклюбените се оказаха в морето. 

Случката е станала в Морската градина в Бургас.По думите на очевидец, след горещата нощ, изпълнена с много емоции и тежки питиета, двама влюбени опитали да правят сцена от „Титаник“ на Морска гара в Бургас.

Младежът обаче не преценил градуса и сцеплението и вдигайки момичето си, за да го целуне точно като Леонардо ди Каприо, залитнал и двамата цамбурнали в морето, пишат от Флагман.

И тъй като вече било на разсъмване и най-ранобудните рибари вече били разположили такъмите си и чакали първия улов за деня, не се стигнало до трагедия като в края на легендарния филм по действителен случай.

Морските вълци извадили от морето двойката около 20-годишни младежи, които специално за романтичната си вечер дори се облекли в бяло. И слава Богу, тяхната история завършила щастливо, а не като тази на Кейт и Джак.

По публикацията работи: Ралица Димитрова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/