in ,

Разкриха подробности за взрива в апартамент във Варна (СНИМКИ)

Снимка: Niki Daych

По думите на окръжния прокурор на Варна най-вероятно се касае за химическа реакция

Взривът е станал вчера следобяд в кв. „Възраждане“. Окръжният прокурор Красимир Конов съобщи, че при инцидента няма пострадали. Извършва се оглед на местопроизшествието.

Взрив избухна в апартамент във Варна

„Няма как да се посочат отсега причините за взрива“, каза Конов. По думите му се работи по различни версии за случилото се, включително за евентуално производство на наркотици.

„Няма изразен епицентър на взрива“, каза още Конов. Според него се касае за химическа реакция или лесно запалимо вещество, но експертизите ще установят точно какво се е случило, пише БТА.

Снимка: Niki Daych

Не може да се приеме обаче, че взривът е причинен от газова бутилка. Конов каза още, че не може да се ангажира, че става дума за производство на наркотици. Договорът за наем на апартамента е сключен с един човек. От взрива няма засегнати съседни жилища.

Снимка: Niki Daych

Снимките ни изпрати Niki Daych.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/