in

Като на филм: Смелчага бяга от полицията и удря пет коли докато го заловят

Кадър: NOVA

48-годишен мъж от Разград е задържан в полицейския арест. Около 10.30 часа на тел.112 е получен сигнал за водач на „Пежо 407“, който се движи неадекватно по улиците на областния център, съобщиха за медия „Нова Варна“ от Пресцентърът на ОДМВР-Разград.

При опит да бъде спрян по бул. „Княз Борис“, мъжът не се подчинил, ускорил и продължил движението си към жп гара Разград. Последвало преследване, като пътните полицаи потърсили съдействие от патрулен екип.

Препречили пътя му по улица „Грънчарска“, но водачът блъснал двата служебни автомобила и още три частни коли, паркирани до близките жилищни блокове. Малко по-късно е задържан и отведен в Районното управление.

По първоначални данни не е установена употреба на алкохол или наркотици. В хода на образуваното следствено дело ще се изясняват причините за поведението му.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/