in

ВМРО – Варна: Без тротоарни такси за бизнеса за октомври (ВИДЕО)

Снимка: ВМРО-Варна

Предложение в Общинския съвет Варна търговските обекти във Варна да бъдат освободени от тротоарни такси за месец октомври, внесе вчера областния лидер на ВМРО – Варна и председател на общинската комисия по транспорт, Венцислав Сивов.

Пандемичната ситуация, лошото време през октомври и най-вече шоковото поскъпване на тока, са причините за това решение, каза той. Трябва да помогнем на бизнеса във Варна да оцелее. До края на седмицата от ВМРО ще се срещнат с представители на бранша край морето, за да чуят исканията им. Търговските обекти в града бяха изцяло освободени от април до юни от таксата, но сега ситуацията се влоши и трябва да вземем разумни решения в полза на икономиката на града, коментира Сивов. Той изрази уверение, че предложението му ще бъде прието още на следващата сесия на местния парламент.
Снимка: ВМРО-Варна
Снимка: ВМРО-Варна

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/