in

Денислава и Мартин от Добрич ще представят България на „Детската Евровизия“ 2021

Снимка: Пресцентър

Младите певци са част от вокално студио „Сарандев“ в Добрич. Утре ще представят и песента, с която ще участват в конкурса

Българската песен за конкурса „Детска Евровизия“ 2021 ще бъде представена тази събота, 13 ноември, в предаването „Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1. Композицията се казва „The Voice of Love“ („Гласът на любовта“) и е дело на българо-македонски екип Васил Гарванлиев, Давор Йордановски, Весна Малина и Стан Стефанов.

Младите певци ще имат възможност да представят България на конкурса на 19-ти декември в Париж. Дуетът Денислава Димитрова и Мартин Стоянов беше представени на пресконференция.

Денислава и Мартин са част от вокално студио „Сарандев“ в Добрич и са едни от най-отличаването млади певци от града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на Елена Карабельова, която е техен вокален педагог. За първи път, регламентът позволява за българските участници да се гласува и от България. Големият победител ще бъде избран с 50% вот на жури и 50% глас на публиката.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.