Категории: Избори 2023

От „Продължаваме промяната“ с обръщение към студентите във Варна

Реклама

Искате ли град без корупция? 

Искате ли Варна, в която да можете да развиете потенциала си?

Омръзна ли Ви да учите по стари учебни програми?

Смятате ли, че е дошло време за промяна?

Скъпи студенти,

Ние от “Продължаваме промяната” се опитваме да правим правилните неща за Варна и това не може да се случи без активното участие на всички вас. Вие, като част от обществото, която предстои да се включи активно в икономическия живот на България, сте една от най-заинтересованите групи, за която се стараем да подсигурим едно сигурно и перспективно бъдеще.

Всички участници в нашата коалиция са активни и успешни, реализирани професионалисти, които искат да върнат обратно на обществото част, от която са научените принципи и уроци, получени по време на образователната и професионалната си кариера в страната и чужбина.

Ние, от “Продължаваме промяната”, осъзнаваме ясно, че няма как студентите в страната, а и тези в чужбина, да припознаят България като предпочитано място за своите кариери, ако това не се случва в общество, където на първо място се извеждат принципи като честност, ясни правила, липса на корупция и възможности за растеж.

В нашия екип имаме професионалисти от всички икономически сфери на страната, които с гордост могат да се похвалят, че са постигнали своите успехи с труд, постоянство, образованост, смелост и решителност.

Сега е време да поговорим активно с Вас, за вашите нужди, очаквания и професионални стремежи. Ние сме тук за Вас. Нашият щаб във Варна се намира на ул. „Марко Балабанов“ 21-23, той е отворен всеки ден, почти денонощно за всички Вас. Елате да си поговорим и да обсъдим важните за Вас неща.

Ние смятаме, че представляваме новото и чистото в политическия живот на страната. Ето част от решения, свързани със студентите на Варна и страната, на които сме обърнали внимание в нашата програма:

  • Ние знаем и разбираме, вероятно най-добре от всички други, как се прави дигитален бизнес – от идея, структуриране на екип, правна организация, финансиране на “seed stage” на тази идея до намирането на потенциални първи клиенти в чужбина на същата тази идея. Част от екипа ни са ръководители и създатели на цялата VC екосистема в страната и когато някой чужд инвеститор или клиент потърси нови идеи в България, той обикновено се свързва първо с нас.
  • За да се реализират тези идеи, е нужна съзидателна среда и място на работа. Наши колеги стоят зад най-успешните “co-working” места в града. Искаме да продължим и стимулираме тази среда във Варна, защото знаем как, знаем защо и можем. Защото младите хора се припознават в различни пространства, където талантите и комуникацията се реализират по различен начин, вместо в някоя студена, стъклена сграда или изтърбушено обществено помещение. Искаме тези пространства за Вас!
  • Образование – Ние създадохме, по-скоро пренесохме Харвардските курсове в България, за да Ви дадем различен старт на световно ниво. Старт, където единственото мерило е познанието, смелостта и уменията. Ние сме партньори на водещи дигитални платформи в страната и чужбина.
  • Не всички могат да бъдат ИТ специалисти, а и не е нужно. Нас ни подкрепят всички прогресивни музиканти, художници и хора на изкуството въобще. Сред нас, в нашите листи имаме знакови имена в тази сфера на живота. Защото какво е животът, без малко музика, танци и добро настроение. За да дойде последното обаче е нужно всеки от вас да се чувства забелязан, подкрепен, икономически независим. За това се борим! Присъединете се към нас.
  • В допълнение, искаме да създадем пространство – арт зона, където свободно всички да споделят своето изкуство (художници, поети, музиканти, танцьори).
  • По отношение на спорта – искаме да променим начина на финансиране на спортните училища – да зависи от постиженията. Искаме да определим 6 приоритетни спорта в България и да изградим необходимите съоръжения за целта. Да спрем източването на спортните обекти чрез ремонтни дейности. В допълнение, във Варна искаме да създадем и нов плувен комплекс в кв. „Аспарухово“.

Имате идея в някоя сфера на индустрията, Вие сте инженер, механик или някой с насоченост в агро сектора. Чудесно! Радваме се, че Ви има. Имаме нужда от Вас. Ако някой може да мащабира или индустриализира Вашата идея, голяма е вероятността той вече да е сред нас.

Имате желание да се включите в развитието на възобновяеми източници – чакаме Ви. С нас работят някои от водещите фигури в Европа в това направление. Елате да си поговорим.

Ние активно искаме да създадем и развием нашето младежко движение във Варна и региона. В нейните редици искаме да влеем силите на най-будните и социално ангажирани от Вас. Знаете къде е нашият офис. 

Веднага след изборите на 14-ти ноември започваме активна работа.

Скъпи студенти, ние от “Продължаваме промяната” захвърлихме всичко – личен и професионален живот, в опит да прекъснем това феодално робство, което е затиснало всеки от нас и унищожава всяка добра идея в зародиш. Това робство насажда страх и нежелание, за каквато и да е активност. То елиминира конкуренцията, като гръбнак на капиталистическите и демократичните устои в нашето общество.

Излезте да гласувате и заявете позиция.

Ние сме номер 25. 

Гласувайте за промяната!

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Честит имен ден на всички, празнуващи днес

На 29 септември отдаваме почит към велики християни – Свети Теофан и Свети Кириак. Свети…

преди 5 минути

Ще има ли масово спиране на водата във Варна заради ремонт на магистрален водопровод

Стана ясно, че поради реконструкция на магистрален водопровод "Варна - Златни пясъци", са възможни смущения…

преди 9 минути

До часове спира тока във Варненско на тези адреси

На 30.09.2024 г. В периода 8:30 ч. до 16:00 ч. Поради обезопасяване на съоръженията за…

преди 13 минути

Мъж с положителна проба за канабис прегази 3-годишно дете

Както стана ясно, автомобил прегази тригодишно момиченце в с. Дебелт, общ. Средец. Колата е с…

преди 14 минути

Властите извеждат сънародниците ни от Ливан

Във връзка с ескалацията на ситуацията в Близкия изток и по-конкретно в Ливан министър-председателят Димитър…

преди 15 минути

Във Варна е обявен оранжев код за опасно време. Какво да очакваме

Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Още сутринта облачността от запад-северозапад ще започне…

преди 25 минути