in

С бляскава церемония беше направена първата копка на новият жилищен комплекс Bella Vita Residence – Дом за Вас и Вашите деца на морето

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

Обект на строително-инвестиционна компания „Експрес Гаранцион“ ООД гр. Варна.

На събитието присъстваха, главния проектант на обекта Арх. Стоян Георгиев Петков, с рег. N 05323 на КАБ РК ВАРНА, представители на фирмата изпълнител, някой от новите собственици на Bella Vita Residence, вече закупили своя дом на морето, както и част от агенциите в град Варна

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

Встъпителни думи направиха едни от най-важните лица за Bella Vita Residence – Неделина Алексиева /0888 39 99 55/ представител на отдел “Продажби” на фирмата изпълнител, мениджъра на отдел “Строителството”, главния технически ръководител на обекта както и управителят на “Експрес Гранцион” ООД – г-н Валентин Вълев, които потвърди че за строителството на обекта предвижда използването на материали от висок клас, съобразени с последните технологични тенденции и завършване в рамките на 2,5 години! С повече от 30 години опит в сферата на строителството на сгради и съоръжения, фирма “Експрес Гранцион” определено е гарант за качество!

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence
Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

Отец Божидар освети мястото и церемониалната първа копка, която г-н Вълев направи заедно със своите синове. Той даде божията благословия – Bella Vita Residence да се превърне в мястото, което оставя усещането за спокойствие, хармония и уют. Място, което може да се нарече дом и такова, за което на човек често му минава през ума – Bella Vita – ”Живота е хубав”.

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

Bella Vita Residence е разположен на 7 км. от центъра на гр. Варна, между кв. Виница и к.к. Св. Св. Константин и Елена. Районът се отличава с чист въздух, тиха и спокойна атмосфера и изключително бърза и лесна достъпност до центъра на града /само за 10 минути с автомобил/. Обектът е ситуиран така, че на самия му вход има и спирка на градския транспорт.

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

Изгражда се върху терен от 18 098 кв. м, на който са разположени 4 жилищни сгради, в които ще може да избирате между 272 апартамента – студиа, двустайни и тристайни, с площ от 33 до 85 / 135/ кв.м. Всички жилища, разположени на първия етаж ще има прилежащи самостоятелни дворове, а тези на последните ще разполагат с прекрасни панорамни тераси. Ситуирането на сградите в проекта гарантира прекрасна морска панорама от апартаментите разположени на трети, четвърти и пети жилищен етаж.

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

В съвременния забързан начин на живот едно от най-големите удобства е да имаш най-нужното наблизо, затова в комплекса сме предвидили голям супермаркет, аптека, детска градина и занималня.

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

Белла вита ще бъде комплекс от затворен тип, с което искаме да осигурим на бъдещите собственици спокойствие за тях и техните деца, приятна среда на живот и постоянна сигурност. Те ще могат да разчитат портиерска служба /жива охрана/ и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на системите и инсталациите и др.

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

За да осигурим комфорта на живеещите в комплекса са предвидени 230 открити и 105 закрити паркоместа, голяма паркова зона с детски площадки, детска градина, занималня, супермаркет на известна верига, аптека, фризьорски салон и др.

Снимка: Жилищен комплекс Bella Vita Residence

Очакваме ви и Вие да откриете новия си дом до морето!

Може да се свържете с търговския отдел на фирма “Експрес Гранцион” ООД по следните начини:
Тел: 0888973263; 0888399955
E- Mail: sales@complexbellavita.com
Web: www.complexbellavita.com

Последвайте ни и в социалните мрежи, за да следите развитието на новия ни проект:

Facebook страница:

Инстаграм:

LinkedIn: www.linkedin.com/company/bella-vita-residence

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/