in

Региоком стартира 2022 с нов офис и нов проект за немскоговорящи във Варна

Снимка: Региоком Варна

Немският работодател започва новата година с нов офис, нов проект и още повече възможности за кариерно развитие. Региоком вече има над 1200 служители във Варна, София, Бургас, Русе и Велико Търново и над 10 активни проекта за водещи концерни в Европа.

 „Плановете ни за растеж и през 2022 г. са големи, така че ще се стремим бързо да запълним работните места в новия офис с готини и свежи колеги. Той се намира на много комуникативно място в кв.“Левски“ и се разпростира на над 1000 кв.м.“, споделя Виктор Охс, управител на офиса. 

Снимка: Виктор Охс, управител на новия офис във Варна

През 2022 г. ще има и други новости за компанията. Още през януари стартира нов проект, който ще предлага професионално обслужване на клиенти на немския пазар за Ватенфал – един от най – големите доставчици на електроенергия на стария континент с повече от 100-годишна история.

 „Отваряме още една страница от успешната история на Региоком! Новият ни проект е изключително интересен и открива множество възможности за кариерна реализация с немски език. Нямаме търпение да започнем работа и да изградим заедно нещо голямо и значимо.“, споделя Боряна Вълчева, мениджър на проекта. 

Снимка: Боряна Вълчева, проект мениджър в Региоком Варна

„Компанията се стреми да осигури на своите служители едни от най-добрите условия на труд в региона. Освен добро възнаграждение, предлагаме и страхотен социален пакет – до 26 дни платен годишен отпуск, премии и бонуси, допълнителна здравна застраховка, възможност за home office, покриване на транспортни разходи, фирмени събития, гъвкаво работно време и още много! Предишен опит дори не е нужен, защото имаме специално обучение, което подготвя кадрите за реалния работен процес“, разказва Илияна Атанасова, рекрутър във Варна.

Снимка: Илияна Атанасова, рекрутър в Региоком Варна

Повече за отворените позиции може да видите на кариерната страница на regiocom или във Facebook страницатаа кандидатурите си може да изпращате директно на jobs@regiocom.bg.

За да се запознаете отблизо с екипа, може да се включите и онлайн кариерно събитие, което ще се състои на 14-ти декември от 17:00ч.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/