Категории: Спонсорирани

Региоком стартира 2022 с нов офис и нов проект за немскоговорящи във Варна

Реклама

Немският работодател започва новата година с нов офис, нов проект и още повече възможности за кариерно развитие. Региоком вече има над 1200 служители във Варна, София, Бургас, Русе и Велико Търново и над 10 активни проекта за водещи концерни в Европа.

 „Плановете ни за растеж и през 2022 г. са големи, така че ще се стремим бързо да запълним работните места в новия офис с готини и свежи колеги. Той се намира на много комуникативно място в кв.“Левски“ и се разпростира на над 1000 кв.м.“, споделя Виктор Охс, управител на офиса. 

Снимка: Виктор Охс, управител на новия офис във Варна

През 2022 г. ще има и други новости за компанията. Още през януари стартира нов проект, който ще предлага професионално обслужване на клиенти на немския пазар за Ватенфал – един от най – големите доставчици на електроенергия на стария континент с повече от 100-годишна история.

 „Отваряме още една страница от успешната история на Региоком! Новият ни проект е изключително интересен и открива множество възможности за кариерна реализация с немски език. Нямаме търпение да започнем работа и да изградим заедно нещо голямо и значимо.“, споделя Боряна Вълчева, мениджър на проекта. 

Снимка: Боряна Вълчева, проект мениджър в Региоком Варна

„Компанията се стреми да осигури на своите служители едни от най-добрите условия на труд в региона. Освен добро възнаграждение, предлагаме и страхотен социален пакет – до 26 дни платен годишен отпуск, премии и бонуси, допълнителна здравна застраховка, възможност за home office, покриване на транспортни разходи, фирмени събития, гъвкаво работно време и още много! Предишен опит дори не е нужен, защото имаме специално обучение, което подготвя кадрите за реалния работен процес“, разказва Илияна Атанасова, рекрутър във Варна.

Снимка: Илияна Атанасова, рекрутър в Региоком Варна

Повече за отворените позиции може да видите на кариерната страница на regiocom или във Facebook страницатаа кандидатурите си може да изпращате директно на jobs@regiocom.bg.

За да се запознаете отблизо с екипа, може да се включите и онлайн кариерно събитие, което ще се състои на 14-ти декември от 17:00ч.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Това е най-вкусната и лесна баница за почивните дни

Когато има повече почивни дни сме свикнали да си приготвяме вкусни гозби у дома. А…

преди 13 часа

Кога е Димитровден. И какви са вярванията за този празник

На 26 октомври отбелязваме Димитровден. У нас народният култ към Свети Димитрий го представя като…

преди 14 часа

Силна буря помете Халкидики

Стана ясно, че силна буря връхлетя Халкидическия полуостров в Гърция. На места има наводнени пътища.…

преди 14 часа

Почина един от най-великите актьори за всички времена

Дейвид Греъм, актьорът, който озвучаваше герои в телевизионни сериали, сред които „Прасето Пепа“ (Peppa Pig),…

преди 14 часа

Защо сменяме времето два пъти в годината

Остава много малко до поредното преместване на стрелките на часовниците. Това ще се случи в…

преди 14 часа

Голям пожар блокира магистралата

Стана ясно, че голям пожар е избухнал на автомагистрала "Тракия" в района на Пазарджик, посока…

преди 14 часа