in ,

10-годишно дете припадна в час и почина по-късно в болницата

Кадър: NOVA

Трагичният случай е от Кърджали

10-годишно дете припадна в клас и въпреки усилията на лекарите е починало по-късно в болница. Трагедията се е разиграла в Кърджали, съобщава Нова телевизия.

Детето е било ученик в четвърти клас. По време на първия час – по английски език му прилошава и припада, съобщиха от РУО в Кърджали. На място пристига линейка, която го откарва в Спешното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” в безсъзнание, без дихателна и сърдечна дейност. Веднага е започната реанимация от 3 анестезиолози и 3 кардиолози. Детето е прието в реанимация, където са се борили за живота му още около час. Въпреки всичко то е починало, без да възстанови дишане и сърдечна дейност.

Назначена е съдебно–медицинска експертиза.

Към този момент няма данни дали детето е имало някакви заболявания. От РУО-Кърджали съобщиха, че чакат доклад по случая от директора на училището.

По публикацията работи Снежина Раева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/