in

Олимпийски шампион влезе в болница след побой

Снимка: Pixabay

Трима души са нанесли жесток побой на състезателя по фигурно пързаляне Дмитрий Соловьов пред караоке бар, докато той се опитвал да защити приятелката си

Спортистът се намира в болница, а състоянието му се оценява като тежко, съобщават медиите в Русия, цитирани от gong.bg.

Соловьов и приятелката му – състезателката по кърлинг Анна Сидорова, са били на караоке бар. Първи от заведението излезли Сидорова и други момичета от компанията. Те поискали запалка от стоящите отпред трима мъже, които започнали да се държат дръзко с девойките.

На видео от охранителни камери се вижда, че Соловьов излиза и се опитва да защити честта на дамите, като бута един от мъжете. След което те му се нахвърлят и той отнася доста ритници. Двама от нападателите са задържани, а Соловьов отведен в болница.

“Има сътресение на мозъка, тежки вътрешни увреждания, но е жив. Защитавал е жена си, това е истински мъж”, коментира легендата Татяна Навка.

“Трима срещу един им дава смелост. Настоявам за справедливо наказание”, добавя трикратната олимпийска шампионка Ирина Роднина.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/