in

Премиерът спечели наградата „Политик на годината“

Снимка: Министерски съвет

Премиерът Кирил Петков получи награда “Политик на годината“ Тя се връчва на лидер, за когото се счита, че има най-голямо влияние върху политическото развитието на страната.

Отличието беше връчено по време на годишния форум на „Дарик“ за идеи – „Стълбището“, който си поставя за цел да разисква състоянието на демокрацията, локалната и глобалната политика, през погледа на представители на различни обществени сфери, научаваме от Дарик радио.

В събитието взеха участие посланикът на Франция у нас Флоранс Робин, както и изявени политически лидери.

„Знаете, че това е голяма отговонрост, отъждествява надеждата на цял един народ. Наистина се зарадвах на тази нова награда. Аз не мисля, че може да има релано политик на годината. Това, което има, е екип, който работи заедно за общи успехи. Моето име не би било тук, ако целият екип не се беше справил“, заяви Кирил Петков, след като получи приза.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/