in

За по-малко от 24 часа: Събраха парите за лечението на дъщерята на Стойко Сакалиев

Снимка: Facebook/ Стойко Сакалиев/Stoyko Sakaliev

Футболистът и настоящ администратор на ЦСКА обяви, че парите, необходими за лечението на дъщеря му на този етап, са събрани

Това се е случило за по-малко от 24 часа, след като Сакалиев сподели емоционален пост, в който моли за помощ за болната му дъщеря.

„Първо бих искал да изкажа огромната си благодарност към всички Вас – за моралната подкрепа и съпричастност в този наистина труден момент. Освен средствата, които всеки един отдели, за мен всъщност тази положителна енергия, която изпратихте към дъщеря ми е най-важна!“, написа Сакалиев.

„За по-малко от 24 часа, парите, които са необходими за лечението на този етап, са вече събрани. Бих искал да преустановя събирането на средства“, обяви още Стойко Сакалиев.

„Утре ще приложа извлечение от банковата сметка за пълна прозрачност. Също така ще добавя и баланса от сметката в болницата. Ще Ви уведомявам как върви лечението и какви средства се изразходват за него. Благодаря Ви, благодаря от сърце! Думите са излишни…“, завърши администраторът на ЦСКА.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.